Ο Πατούλης είναι τόσο “στενoχωρημενος” που το έριξε στα ζεϊμπέκικα στο Ζάππειο! (βίντεο)

Οργή, ντροπή και αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί η εμφάνιση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη χθες το βράδυ στο Ζάππειο. Την ώρα που στην Αγχίαλο οι εκρήξεις διαδεχόταν η μία την άλλη και οι κάτοικοι εκκένωναν όπως όπως την περιοχή, την ώρα που η χώρα θρηνεί δύο πιλότους της πολεμικής αεροπορίας , την ώρα που το ένα μέτωπο μετά το άλλο απειλεί και καταστρέφει σπίτια, δάση και περιουσίες, ο περιφερειάρχης Αττικής το γλέντησε για τα καλά!

Ο Γιωργος Πατούλης  σε εξαιρετική διάθεση χθες βράδυ έριξε μια ζεϊμπεκιά στο Ζάππειο στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού και υπό τους ήχους των τραγουδιών της Κατερίνας Στανίση, η οποία βρισκόταν στο μικρόφωνο.

«Σήμερα η πατρίδα πενθεί για τον τραγικό χαμό των δύο πιλότων την ώρα του καθήκοντος», έγραφε μεταξύ άλλων σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στις 25 Ιουλίου, ημέρα πτώσης του καναντέρ και τον θάνατο των δύο πιλότων.

Το υλικό παρουσίασε η ιστοσελίδα npress.gr, ενώ το βίντεο αναδημοσιεύτηκε κατά κόρον από χρήστες του Twitter, που έστησαν το δικό τους … πάρτι

Με πληροφορίες npress.gr και thefaq.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί